Director Sibiu este un blog dedicat blogurilor sibiene unde puteti gasii constant cele mai noi stiri postate pe blogurile si site-urile sibiene.


Hainele Second Hand

Magazinele de tip second hand nu mai reprezinta demult un subiect tabu, nici macar printre persoanele tinere care erau uneori mai reticente la ideea de hainde purtate de altcineva inainte, insa multi dintre cei care au trecut macar o singura data pragul unui magazin second hand au intalnit printre articolele de imbracaminte expuse spre vanzare si haine second hand noi, unele dintre ele chiar si cu eticheta originala.

Multe dintre hainele din acest tip de magazine nu au fost purtate ci au fost doar probate. Multora dintre noi ni s-a intamplat sa ne  repezim si sa cumparam haine iar cand ajungem cu ele acasa si vine momentul sa le purtam parca nu suntem deloc incantati de acea haina sau chiar mai rau nu ne mai place. Aceasta categorie de haine de cele mai multe ori ajunge sa fie haine second hand. Calitatea hainelor ramane aceeasi insa pretul devine mult mai mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu